Tuinparasols

Kwaliteit voor jaren plezier!

Het speciale Solero O’Bravia parasoldoek is van een mooie, zware kwaliteit en bovendien kleurvast. Blauw blijft blauw en vervaagt niet na twee seizoenen. Bovendien wordt het parasoldoek mooi op spanning gehouden door de doekspanners in de baleinen. De Solero Patio wordt geleverd met een gratis beschermhoes en is te plaatsen met een parasolvoet of een grondanker.

Een echte blikvanger dus, zeker in combinatie met de Solero Accento click-on verlichting. Een parasol waar u nog jaren plezier van zult hebben!
De tuin wordt steeds meer beschouwd als buitenkamer.  In een gezellige en functionele tuin kunt u zich even onttrekken aan de drukte en hectiek van alledag en bent u los van alle  verplichtingen. Met een parasol, groot of klein, creëert u in no-time een uniek en beschut eigen plekje in  uw tuin.  Een ruimte waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Even een moment voor uzelf.  Rust is beseffen dat u niets hoeft te doen. Enkel genieten van het geluid van de vogels, een mooi boek of goed gezelschap.  Maak van uw buiten een heerlijke loungeplek met een degelijke, kleurvaste en waterafstotende parasol.

Altijd groen in uw tuin
EJA brengt een uitgebreid assortiment tuinparasols op de markt van een uitstekende kwaliteit. U heeft de keuze uit verschillende kleurvaste doektinten. Zwart is over enkele jaren nog steeds mooi zwart! Welke kleur u ook wilt, met EJA kiest u sowieso voor groen! De parasol, het doek inbegrepen, is namelijk 100% recyclebaar.

 

Reacties zijn gesloten.